PowerBrand - Consulting

Stockholms län

Information

PowerBrand - Consulting är ett av många företag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som PowerBrand - Consulting finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PowerBrand - Consulting är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-10-03.

PowerBrand - Consulting som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-10-05. Men sedan 2002-10-03 så har PowerBrand - Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PowerBrand - Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59033438.

Upplands-Väsby arbetar för att företag som PowerBrand - Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PowerBrand - Consulting. Det finns flera företag i Stockholms län.

Internationell konsultverksamhet inom kraftelektronikbranschen (power electronics), affärsutveckling, marknadsföring, marknads- positionering samt projektledning inom samma bransch.

Firmatecknare för PowerBrand - Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PowerBrand - Consulting och det är följande personer, Thorsell, Carl Lars Eric som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PowerBrand - Consulting är 441101-XXXX.