Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Upplands-Väsby och Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är ett av dem. Statusen för Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är att Bolaget är aktivt.

Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är ett Enskild firma och skapades 2003-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare ska trivas.

Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-21. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rökavvänjning eller tobaksavvänjning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-21.

Idag är Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-7349469.

.

De som är på något sätt har med Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare är Dahlblom, Britt-Marie som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Britt-Marie Dahlblom Tobaksavvänjare har 451024-XXXX som sitt organisationsnummer.