Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik

Stockholms län

Information

Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik har haft sedan 1998-01-01. Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59092551.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik har idag 460222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik

Praktik och verksam inom sjukgymnastik.

I Kajsa Wallenius Frisk o Sjukgymnastik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallenius, Karin Gertrud som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .