QPM Service

Stockholms län

Information

471202-XXXX är organisationsnummer för företaget QPM Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som QPM Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som QPM Service finns i.

QPM Service har varit registrerat sedan 1998-03-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för QPM Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

QPM Service är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för QPM Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med QPM Service så kan ni göra det på telefon genom 08-59084765 eller genom brev på följande adress:

Dataprogrammering, försäljning av tillbehör till datorer samt service av masspektrometrar.

Det finns olika personer som har en koppling med QPM Service och det är Norén, Per-Ola Uno som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,