LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING

Stockholms län

Information

LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING finns det lite olika personer som är förknippade och det är LINDBLOM, LARS GÖRAN som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING på telefon 0171-449715.

Tillverkning och försäljning av special- elektronik för svetsande industri

Idag är LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING av bolagstypen Enskild firma.

LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1988-01-01 och LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING så är det följande:

LINTRONICS SVETSINSTRUMENTERING har 480316-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.