Solid Wood Panel i Upplands Väsby

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Enskild firma som heter Solid Wood Panel i Upplands Väsby. Det finns flera bolag som liknar Solid Wood Panel i Upplands Väsby i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Solid Wood Panel i Upplands Väsby är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-08-12 så har Solid Wood Panel i Upplands Väsby varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Solid Wood Panel i Upplands Väsby och det finns fler bolag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Solid Wood Panel i Upplands Väsby så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Solid Wood Panel i Upplands Väsby så kan ni göra det på 08-51023498.

Produktion och försäljning av paneler i trä till möbelindstrin i Europa. Import av paneler från Baltikum för försäljning till möbelproducenter i Europa. Legoproduktion av möbelkomponenter för försäljning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, John Ragnar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Solid Wood Panel i Upplands Väsby har 480517-XXXX som sitt organisationsnummer.