SCHAKTFIRMA LEIF BROST

Stockholms län

Information

490324-XXXX är organisationsnummer för bolaget SCHAKTFIRMA LEIF BROST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SCHAKTFIRMA LEIF BROST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som SCHAKTFIRMA LEIF BROST finns i.

SCHAKTFIRMA LEIF BROST har varit registrerat sedan 1980-06-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SCHAKTFIRMA LEIF BROST så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SCHAKTFIRMA LEIF BROST är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för SCHAKTFIRMA LEIF BROST är följande:

Vill ni komma i kontakt med SCHAKTFIRMA LEIF BROST så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet avseende schakt- och gräv- ningsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med SCHAKTFIRMA LEIF BROST och det är Brost, Leif Arne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,