RK FASTIGHETER

Stockholms län

Information

490814-XXXX är organisationsnummer för företaget RK FASTIGHETER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RK FASTIGHETER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som RK FASTIGHETER finns i.

RK FASTIGHETER har varit registrerat sedan 1981-09-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RK FASTIGHETER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

RK FASTIGHETER är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för RK FASTIGHETER är följande:

Vill ni komma i kontakt med RK FASTIGHETER så kan ni göra det på telefon genom 08-59034649 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning

Det finns olika personer som har en koppling med RK FASTIGHETER och det är Kullander, Bengt Uno Ragnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,