Håkans Båt & Bilvärmarteknik

Stockholms län

Information

Håkans Båt & Bilvärmarteknik hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Håkans Båt & Bilvärmarteknik finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Håkans Båt & Bilvärmarteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Håkans Båt & Bilvärmarteknik har haft sedan 2002-04-09. Håkans Båt & Bilvärmarteknik har funnits sedan och 2002-04-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Håkans Båt & Bilvärmarteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59087554.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Håkans Båt & Bilvärmarteknik har idag 500417-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Håkans Båt & Bilvärmarteknik

Reparation av bilvärmare

I Håkans Båt & Bilvärmarteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindby, Mauritz Per-Håkan som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .