GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION

Stockholms län

Information

GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION har haft sedan 1998-01-01. GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7869000.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION har idag 500424-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION

Produktion och försäljning av musikaliska program, pedagogisk verksamhet, kurser, föreläsningar och skribentverksamhet

I GÖRAN BLOMQUIST KONSERTPRODUKTION så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomqvist, Per Göran som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .