TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Enskild firma som heter TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG. Det finns flera verksamheter som liknar TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1987-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-07-03 så har TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG och det finns fler verksamheter som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG så kan ni göra det på 070-5958262.

Byggnads- och inredningsarbeten

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag HOLTINKOSKI, TAPIO REINO KULLERVO som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TAPIO HOLTINKOSKI BYGGNADSFÖRETAG har 500925-XXXX som sitt organisationsnummer.