L.M.S. Mobil Hydraulik

Stockholms län

Information

510122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten L.M.S. Mobil Hydraulik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L.M.S. Mobil Hydraulik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som L.M.S. Mobil Hydraulik finns i.

L.M.S. Mobil Hydraulik har varit registrerat sedan 1996-10-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för L.M.S. Mobil Hydraulik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

L.M.S. Mobil Hydraulik är och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för L.M.S. Mobil Hydraulik är följande:

Vill ni komma i kontakt med L.M.S. Mobil Hydraulik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Service, reparation samt montering av hydrauliska komponenter samt lyftanordningar på mobila och marina objekt, försäljning av oljor, filter, lyftanordningar och fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L.M.S. Mobil Hydraulik och det är Sundqvist, Lars Ingemar Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,