TDK Electronics Europe GmbH Germany filial

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Filial som heter TDK Electronics Europe GmbH Germany filial. Det finns flera bolag som liknar TDK Electronics Europe GmbH Germany filial i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1997-07-11 så har TDK Electronics Europe GmbH Germany filial varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är TDK Electronics Europe GmbH Germany filial och det finns fler bolag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med TDK Electronics Europe GmbH Germany filial så kan man gör det genom att posta ett brev till Torshamnsg. 28 A, 164 40, Kista. Vi ni istället prata med TDK Electronics Europe GmbH Germany filial så kan ni göra det på 08-59099100.

Filalen skall bedriva handel med elektroniska komponenter för all slags elektronisk utrustning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nakell, Daniel Ralf som är född 1963 och har titeln VD, Kojima, Ryosei som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Skeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören och vice verkställande direktören var för sig. .

TDK Electronics Europe GmbH Germany filial har 516402-5768 som sitt organisationsnummer.