Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial

Stockholms län

Information

Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-14. Men sedan 2001-01-29 så har Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59074775.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Filialen skall bedriva import och export av trädgårdsgrillar och tillbehör.

Firmatecknare för Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial och det är följande personer, Bindslev, Jens som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Somfai, Andreas Peter som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Weber-Stephen Nordic A/S Danmark filial är 516402-9992.