Grohe A/S Danmark filial

Stockholms län

Information

Grohe A/S Danmark filial hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Grohe A/S Danmark filial finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Filial och i Stockholms län så finns det ännu fler Filial. Grohe A/S Danmark filial tillhör bolagstypen Filial och bolaget har F-skatt vilket Grohe A/S Danmark filial har haft sedan 2005-05-26. Grohe A/S Danmark filial har funnits sedan och 2005-05-26 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Grohe A/S Danmark filial så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsängsv. 25, 753 23, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 077-1141314.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Grohe A/S Danmark filial har idag 516403-6716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Tewes, Jan Peter är den som för stunden ansvarar för Grohe A/S Danmark filial

Filialen skall bedriva försäljning och marknadsföring av sanitetsarmaturer i Sverige och utomlands, samt därmed förenlig verksamhet.

I Grohe A/S Danmark filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tewes, Jan Peter som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lövgren, Lars Fredrik som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .