Britt-Maries Hälsoprodukter

Stockholms län

Information

Britt-Maries Hälsoprodukter hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Britt-Maries Hälsoprodukter finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Britt-Maries Hälsoprodukter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Britt-Maries Hälsoprodukter har haft sedan 2006-09-28. Britt-Maries Hälsoprodukter har funnits sedan och 2001-12-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Britt-Maries Hälsoprodukter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4442272.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Britt-Maries Hälsoprodukter har idag 530716-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Britt-Maries Hälsoprodukter

Handel med tjänster och produkter inom hälsobranschen (alternativ hälsa behandling).

I Britt-Maries Hälsoprodukter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Agnes Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .