Anders Sundin Psykologtjänst A H

Stockholms län

Information

Anders Sundin Psykologtjänst A H är ett av många verksamheter som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Anders Sundin Psykologtjänst A H finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Anders Sundin Psykologtjänst A H är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Anders Sundin Psykologtjänst A H som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-03-18. Men sedan 1996-01-01 så har Anders Sundin Psykologtjänst A H varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Sundin Psykologtjänst A H så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59097499.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter som Anders Sundin Psykologtjänst A H ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Anders Sundin Psykologtjänst A H. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom arbetsmiljö och hälsa. Förebyggande-, behandlings- och utbildningsinsatser inom rehabilitering, kris stöd, psykologiska stödinsatser, team utveckling - organisationsutveckling, handledning, ledarutveckling - konfliktbearbetning.

Firmatecknare för Anders Sundin Psykologtjänst A H är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Sundin Psykologtjänst A H och det är följande personer, Sundin, Anders Johan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Anders Sundin Psykologtjänst A H är 540322-XXXX.