BoBytet Norrort

Stockholms län

Information

BoBytet Norrort hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där BoBytet Norrort finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. BoBytet Norrort tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket BoBytet Norrort har haft sedan 1996-01-01. BoBytet Norrort har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BoBytet Norrort så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59086615.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

BoBytet Norrort har idag 540906-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BoBytet Norrort

Fastighetsmäklare.

I BoBytet Norrort så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sundin, Bernt Evert Armas som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .