Directa AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Directa AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Directa AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Directa AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556013-8827.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-50650575 alternativt besöka eller skicka post till Directa AB på följande adress Finvids v. 8, 194 47, Upplands Väsby.

Directa AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Directa AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Waldemarson, Per Wilhelm som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla utrustning, varor och tjänster huvudsakligen inom tandvårdsområdet, att producera dentalprodukter samt driva i samband därmed förenlig verksamhet.