Brunnby Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Brunnby Rör Aktiebolag är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Brunnby Rör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Börje Gustav Seimar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Dan Erik Seimar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Rikard Erik Seimar som är född 1971 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brunnby Rör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Brunnby Rör Aktiebolag på telefon 08-59033762.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva rörinstallationer, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brunnby Rör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Brunnby Rör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Brunnby Rör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Brunnby Rör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brunnby Rör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Brunnby Rör Aktiebolag har 556038-4645 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.