Schö-Li Spräng Aktiebolag

Stockholms län

Information

556112-2028 är organisationsnummer för företaget Schö-Li Spräng Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Schö-Li Spräng Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Schö-Li Spräng Aktiebolag finns i.

Schö-Li Spräng Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-10-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Schö-Li Spräng Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Schö-Li Spräng Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Schö-Li Spräng Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Schö-Li Spräng Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58357882 eller genom brev på följande adress:
Katrinedal, 192 77, Sollentuna

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med huvudsakligen bergsprängnings- och grundläggningsarbeten, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Schö-Li Spräng Aktiebolag och det är Lagerbäck, Nils Richard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg, Anna Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Markman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,