Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva bilreparationsverkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1968-09-25 så skapades Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556119-7137 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59082198 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kurre och Brollans Bilservice Aktiebolag är Siltala, Lars Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Siltala, Anders Jimmy som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .