Telecall AB

Stockholms län

Information

556149-3841 är organisationsnummer för bolaget Telecall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telecall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Telecall AB finns i.

Telecall AB har varit registrerat sedan 1971-08-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Telecall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Telecall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Telecall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Westin, Hans Olov Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Telecall AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7010100 eller genom brev på följande adress:
Släntv. 4, 194 54, Upplands Väsby

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier i dotterbolag, att äga och utveckla och förvalta varumärken och andra immateriella rättigheter, att upplåta egenutvecklade affärskoncept och affärssystem, omfattande, förutom varumärken och andra immateriella rättigheter, teknisk och kommersiell know-how relaterad till detaljhandel avseende elektroniska produkter och vitvaror, egenutvecklad programvara, underhåll och utveckling av sådan programvara samt IT-service och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Telecall AB och det är Schröder, Sten Sture Joakim som är född 1962 och har titeln VD, Schröder, Sten Sture Joakim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Hans Olov som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melin, Benkt Gustav som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Carl Lauritz Michael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor