Weicon Aktiebolag

Stockholms län

Information

Weicon Aktiebolag är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I Weicon Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engelhardt, Walter Karl som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelhardt, Karl Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Engelhardt, Karl Oskar Daniel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Weicon Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Weicon Aktiebolag på telefon 08-59030059.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och reparation av produkter och anläggningar för mekaniska och kemisk industri samt byggnadssektorn, vidare syssla med företagsservice såsom ekonomioch sekreterartjänster samt allmänna konsulttjänster inom främst företagsledning, data och vvs- områdena samt äga och förvalta värdehandlingar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Weicon Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Weicon Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Weicon Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Weicon Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Weicon Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Weicon Aktiebolag har 556163-1952 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.