Lars Audell Veterinär Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lars Audell Veterinär Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Lars Audell Veterinär Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lars Audell Veterinär Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556175-0620.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-51023380 alternativt besöka eller skicka post till Lars Audell Veterinär Aktiebolag på följande adress Gudby Gård, 194 92, Upplands Väsby.

Lars Audell Veterinär Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lars Audell Veterinär Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Audell, Viveca Gunilla som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva veterinärmedicinsk praktik, forskning och husdjursuppfödning jämte därmed förenlig verksamhet.