Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Aktiebolag som heter Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB. Det finns flera bolag som liknar Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1975-06-26 så har Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Anton Tamms v. 3, 194 34, Upplands Väsby. Vi ni istället prata med Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB så kan ni göra det på 08-59411240.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av industriella filter och därmed sammanhängande produkter inom medicin samt process- och mekanisk verkstadsindustri. Förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rasmussen, Johan Rasmus som är född 1964 och har titeln VD, Rasmussen, Johan Rasmus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Malin Ulrikke Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Lüsch & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tekniska Precisionsfilter Johan Rasmussen AB har 556189-9997 som sitt organisationsnummer.