Väsby Ugnslackering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva lackering och reparationer av motorfordon, lackering och målning av andra lämpliga objekt samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Väsby Ugnslackering Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Väsby Ugnslackering Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1980-01-17 så skapades Väsby Ugnslackering Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Väsby Ugnslackering Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Väsby Ugnslackering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556203-1616 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Väsby Ugnslackering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Väsby Ugnslackering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59089422 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Väsby Ugnslackering Aktiebolag är Winsner, Erik Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Winsner, Birgit Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderlund, Siv Gunnel Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Gusö Revision AB som är född och har titeln Revisor, .