Hovsenius Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hovsenius Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Hovsenius Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hovsenius Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hovsenius Konsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1980-12-22. Men sedan 1996-01-01 så har Hovsenius Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tunav. 32, 194 55, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hovsenius Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2679134.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som Hovsenius Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hovsenius Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva teknisk rådgivning, företrädesvis inom området för miljövård, ävensom bedriva administrations- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hovsenius Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hovsenius Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Hovsenius, Per Gunnar Fredrik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörling Hovsenius, Inger Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hovsenius Konsult Aktiebolag är 556207-5787.