Connys Trafikskola Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Connys Trafikskola Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Connys Trafikskola Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Connys Trafikskola Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Connys Trafikskola Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Connys Trafikskola Aktiebolag ska trivas.

Connys Trafikskola Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva körskola och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Connys Trafikskola Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Connys Trafikskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Connys Trafikskola Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59112750.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Connys Trafikskola Aktiebolag är Saxby, Nils-Conny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxby, Åsa Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Connys Trafikskola Aktiebolag har 556231-2099 som sitt organisationsnummer.