Väsby Hygienprodukter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Väsby Hygienprodukter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Väsby Hygienprodukter Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Väsby Hygienprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Väsby Hygienprodukter Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-06-26. Men sedan 1985-01-01 så har Väsby Hygienprodukter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Väsby Hygienprodukter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59036360.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som Väsby Hygienprodukter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Väsby Hygienprodukter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med hygienprodukter samt budrörelse, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Väsby Hygienprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Väsby Hygienprodukter Aktiebolag och det är följande personer, Hagert, Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagert, Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Väsby Hygienprodukter Aktiebolag är 556262-3305.