Comfort Consult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Comfort Consult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Comfort Consult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Comfort Consult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Comfort Consult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där företaget finns i jobbar för att företag som Comfort Consult Aktiebolag ska trivas.

Comfort Consult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom värmeventilations- och sanitetstekniska facket ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Comfort Consult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Comfort Consult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Comfort Consult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59071850.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Comfort Consult Aktiebolag är Baumberger, Friedrich som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Baumberger, Gertie Rosa som är född 1937 och har titeln Suppleant, Thorén, Carl Bo som är född 1942 och har titeln Revisor, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Comfort Consult Aktiebolag har 556274-2493 som sitt organisationsnummer.