Breddens Livs Aktiebolag

Stockholms län

Information

556279-5582 är organisationsnummer för verksamheten Breddens Livs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Breddens Livs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Breddens Livs Aktiebolag finns i.

Breddens Livs Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Breddens Livs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Breddens Livs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Breddens Livs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Breddens Livs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59410550 eller genom brev på följande adress:
Kanalv. 5 B, 194 61, Upplands Väsby

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Breddens Livs Aktiebolag och det är Boestad, Nils Gustav Fredrik som är född 1962 och har titeln VD, Boestad, Nils Gustav Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Boestad, Bo Gustaf som är född 1934 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Engström, Sten Anders Sune som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor,