Caroland Consulting AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transportledning, hårfrisering, handel med värdepapper och fast och lös egendom samt ekonomisk och juridisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Caroland Consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Caroland Consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1987-07-27 så skapades Caroland Consulting AB och bolaget är har F-skattsedel Caroland Consulting AB har haft det sedan 1999-01-01.

Caroland Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556299-3468 är organisationsnummret för bolaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Caroland Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Caroland Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 08-59083124 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Kahlsson, Knut Egon Roland -Kahlsson, Nina Barbro Carola

Följande personer är på något sätt aktiva inom Caroland Consulting AB är Kahlsson, Knut Egon Roland som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Kahlsson, Nina Barbro Carola som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kahlsson, Sandra Lisette som är född 1978 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .