Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Aktiebolag som heter Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-09-17 så har Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vitmårav. 48, 194 60, Upplands Väsby. Vi ni istället prata med Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag så kan ni göra det på 08-342064.

Bolaget skall bedriva film- och TV-produktionsrörelse, handel med textilier, konfektion, presentartiklar och dylikt samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wigforss, Anna Cecilia Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagelin, Anna Christina Louise som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Thorén, Carl Bo som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Cameo Film och TV-Produktion Aktiebolag har 556304-6662 som sitt organisationsnummer.