Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Ragnar Ture Jannis som är född 1947 och har titeln VD, Lundgren, Ragnar Ture Jannis som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jury, Inger Marie Frideborg som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Inger Frideborg Eugenia som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag på telefon 08-59030708.

Bolaget skall bedriva veterinärklinisk verksamhet samt kapital- och fastighetsförvaltning, handel med värdepapper jämte därmed förenligversamhet.

Idag är Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundgren, Inger Frideborg Eugenia -Lundgren, Ragnar Ture Jannis

Upplands Väsby Veterinärmottagning Aktiebolag har 556324-6213 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.