Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1988-08-26 så skapades Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556332-5173 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59089016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Bäckström Entreprenad Aktiebolag är Bäckström, Lars Börje Adolf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Johan Roland som är född 1939 och har titeln Suppleant, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .