Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva företagskonsultverksamhet, bokföring och redovisning

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1988-09-20 så skapades Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB och verksamheten är har F-skattsedel Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB har haft det sedan 1996-01-01.

Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556332-5389 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB så går det att nå dem via telefon på 073-9883610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Isaksson, Jeanette Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Affärsekonomi Jeanette Isaksson AB är Isaksson, Jeanette Elisabeth som är född 1954 och har titeln Extern VD, Isaksson, Bo Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Sussanna Helen som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Ulf Harald som är född 1940 och har titeln Revisor, Ulf Sjöberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .