Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där företaget finns i jobbar för att företag som Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag ska trivas.

I Upplands-Väsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp, renovering och förvaltning av fastigheter och lokaler för kontor och industri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Järdin, Lars Göran.

De som är på något sätt har med Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag är Järdin, Lars Göran som är född 1939 och har titeln VD, Järdin, Lars Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Lars Yngve som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hed, Hans som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Löwet Fastighetsbolag Aktiebolag har 556332-9506 som sitt organisationsnummer.