Johnssonbil Väsby AB

Stockholms län

Information

Johnssonbil Väsby AB är ett av många företag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Johnssonbil Väsby AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johnssonbil Väsby AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Johnssonbil Väsby AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-12-05. Men sedan 1992-01-01 så har Johnssonbil Väsby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Truckv. 8, 194 52, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johnssonbil Väsby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59072030.

Upplands-Väsby arbetar för att företag som Johnssonbil Väsby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johnssonbil Väsby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva handel med och finansiering av motorfordon, bedriva bilverkstad och att försälja tillbehör och reservdelar till motorfordon samt bedriva konsultverksamhet inom ledarskapsutveckling och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johnssonbil Väsby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Johnsson, Frank Robert -Marnell, John Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johnssonbil Väsby AB och det är följande personer, Marnell, John Gunnar som är född 1980 och har titeln Extern VD, Johnsson, Frank Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gårdh, Carina Charlotta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Frank Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Anna Liisa som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor.Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johnssonbil Väsby AB är 556343-9487.