HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag ska trivas.

HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59031915.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag är Oksanen, Heikki Tapani som är född 1950 och har titeln VD, Oksanen, Heikki Tapani som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Oksanen, Erja Kristiina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

HO:s Mekaniska i Väsby Aktiebolag har 556347-7198 som sitt organisationsnummer.