Väsby Finmekanik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva inköp, tillverkning, montage, reparation och försäljning av finmekaniska produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Väsby Finmekanik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Väsby Finmekanik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 1989-05-10 så skapades Väsby Finmekanik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Väsby Finmekanik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Väsby Finmekanik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556357-4143 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Väsby Finmekanik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Väsby Finmekanik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59421140 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Bengt-Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Väsby Finmekanik Aktiebolag är Bengtsson, Bengt-Arne som är född 1953 och har titeln VD, Bengtsson, Bengt-Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsen, Arne Jan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Carl Gustaf Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ann-Birgitt som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Monica Anita som är född 1966 och har titeln SuppleantSkyttberg, Anne-Kristine som är född 1950 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .