DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag ska trivas.

DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall diagnostik och medicinteknisk verksamhet, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59092185.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter..

De som är på något sätt har med DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag är Ejenäs, Sven Bertil som är född 1947 och har titeln VD, Ejenäs, Sven Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejenäs, Lennart Wilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ejenäs, Mikael Sven Rickard som är född 1981 och har titeln Suppleant, Björklund, Tom som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

DIASPEC, Diagnostikspecialisten i Stockholm Aktiebolag har 556357-7781 som sitt organisationsnummer.