B.J:s Krog Aktiebolag

Stockholms län

Information

556386-4114 är organisationsnummer för verksamheten B.J:s Krog Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B.J:s Krog Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som B.J:s Krog Aktiebolag finns i.

B.J:s Krog Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B.J:s Krog Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

B.J:s Krog Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B.J:s Krog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med B.J:s Krog Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59091957 eller genom brev på följande adress:
Prästkragev. 12, 194 67, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva lunchrestaurangverksamhet och värdepappershandel samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B.J:s Krog Aktiebolag och det är Lundberg, Olle Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Inga Katarina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Rune som är född 1939 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,