Fornboda Bygg och Snickerier AB

Stockholms län

Information

Fornboda Bygg och Snickerier AB är ett av många företag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Fornboda Bygg och Snickerier AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fornboda Bygg och Snickerier AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fornboda Bygg och Snickerier AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-05-11. Men sedan 1990-01-01 så har Fornboda Bygg och Snickerier AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kvarnstensv. 11, 194 92, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fornboda Bygg och Snickerier AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7515454.

Upplands-Väsby arbetar för att företag som Fornboda Bygg och Snickerier AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fornboda Bygg och Snickerier AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fornboda Bygg och Snickerier AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fornboda Bygg och Snickerier AB och det är följande personer, Klitterud, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Lee Ann Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lars-Gunnar Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, GG Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fornboda Bygg och Snickerier AB är 556392-3753.