Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Upplands-Väsby finns det ett Aktiebolag som heter Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag i Stockholms län. Upplands-Väsby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1990-10-10 så har Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skopgränd 2, 194 51, Upplands Väsby. Vi ni istället prata med Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 08-59088240.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mekanisk verkstad, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Vidakovic, Mirko som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidakovic, Franka som är född 1949 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Vidans Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556405-7593 som sitt organisationsnummer.