Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556416-0892 är organisationsnummer för bolaget Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag finns i.

Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59081314 eller genom brev på följande adress:
Frestav. 44, 194 54, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva måleri och byggnadsentreprenad arbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandman & Skoog Måleri Aktiebolag och det är Skog, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandman, Tommy Sigvard som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,