Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-03-18. Men sedan 1998-01-01 så har Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klockelundsv. 13, 123 63, Farsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7243013.

Upplands-Väsby arbetar för att företag som Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra byggnadsrörelse, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag och det är följande personer, Molin, Tage Bertil Vallis som är född 1949 och har titeln VD, Molin, Tage Bertil Vallis som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Ingrid Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Molin Hotell- och Restauranginredningar Aktiebolag är 556421-3915.