Profima Aktiebolag

Stockholms län

Information

Profima Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Profima Aktiebolag finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Profima Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Profima Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Profima Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Profima Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallmov. 17, 194 68, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59089855.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Profima Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Profima Aktiebolag har idag 556425-5130 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Pålsson, Bengt Lennart -Tyni Pålsson, Arja Kaarina är den som för stunden ansvarar för Profima Aktiebolag

Bolaget skall verka i reklambranschen och leverera produkter och tjänster till företag med syfte att förbättra deras marknads- föring och stärka företagets profil på marknaden.

I Profima Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Bengt Lennart som är född 1948 och har titeln VD, Pålsson, Bengt Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyni Pålsson, Arja Kaarina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Kent Georg Watthier som är född 1949 och har titeln Revisor, .