LW International Aktiebolag

Stockholms län

Information

LW International Aktiebolag är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I LW International Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerberg, Leif Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Lars Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Zettervall, Ulf Johan som är född 1943 och har titeln Revisor, RE-Valluna AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LW International Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LW International Aktiebolag på telefon 073-3428217.

Bolaget skall bedriva konsulterande bildingenjörs- och videoteknisk projektledning, internationell golfutövning samt marknadsföring och reklam, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LW International Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LW International Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LW International Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LW International Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LW International Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

LW International Aktiebolag har 556427-5328 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.