Nikko Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nikko Sverige Aktiebolag är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Nikko Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nielsen, Benny som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Benny som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hattori, Yuji som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lim, Chin Foo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Palm, Per Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Salen, Svein Tormod som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Person, Karl Johan som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nikko Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nikko Sverige Aktiebolag på telefon 08-59075780.

Bolaget skall bedriva import och partiförsäljning av leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nikko Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nikko Sverige Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nikko Sverige Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Nikko Sverige Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nikko Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nikko Sverige Aktiebolag har 556430-0597 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.